Visita teatralitzada museu mNACTEC

El passat dia 31 de maig els  alumnes  de 3r d’ESO del Nicolau Copèrnic vam assistir al museu mNactec (el Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya) per realitzar la visita que tenien preparada per a nosaltres els nostres companys del Taller Intenivell de Teatre, guiats i coordinats  pel seu professor ,en Raül Hernández.

L’acte constava d’una visita guiada per l’exposició “Perill! Salvats per la Tecnologia” on van veure l’acció exercida pels desastres naturals, accidents, accidents i altres desastres. També ens van explicar coses molt importants per evitar els riscos quotidians provocats per causes naturals i/o per l’acció de l’ésser humà.  A l’entrada de l’exposició, hi havia tres bruixes (alumnes de l’institut) molt simpàtiques que ens van avançar el contingut del que anaven a veure durant la visita. Posteriorment, elles mateixes ens van fer de guies pels diferents espais.

Entre d’altres llocs del recorregut, les bruixes ens van conduir fins a un stand on es representava el menjador d’una casa.  Una directora de casting molt curiosa va convidar a 4 voluntaris a endinsar-se a la casa.  Tot transcorria amb molta normalitat… Fins que la suposada directora va activar la palanca del simulador i el terra de la casa va començar a tremolar…   A continuació ens van mostrar que s’havia de fer en cas de terratrèmol.

A un altre espai del museu, les bruixes ens van guiar fins a un bot salvavides, on uns pirates molt especials ens van ensenyar que hauríem de fer en cas d’accident o naufragi al mar.

Imatge de les pirates que ens van explicar com actuar davant naufragi IMG_0400

En definitiva, vam aprendre com actuar davant diferents desastres i accidents, com per exemple que fer si es produïa un terratrèmol o un accident de cotxe, quines precaucions podíem seguir davant d’un incendi o conèixer els diferents senyals de perill.  Va ser molt interessant i divertit!

A continuació, us mostrem reportatge realitzat per la TV de Terrassa.

YouTube Preview Image

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*