Colònies a Sant Joan de les Abadesses (alumnes 3r d’ESO)

Els passats dies 9 i 10 de maig, els alumnes de 3r d’ESO van anar al camp d’aprenentatge de Sant Joan de les Abadesses (al ripollès). La temàtica del projecte que anaven a fer era la cinematografia, i que posteriorment els servirà per treballar el crèdit de síntesi d’enguany.

El projecte consistia en fer un curtmetratge sobre les tres històries de Sant joan de les Abadesses. Cada grup classe va treballar una història diferent.

Dijous 9, a les 8 del matí, els alumnes van marxar cap al Ripollès. En arribar, els alumnes van esmorzar tranquil.lament, van instal.larse, i van distribuir-se en 2 grups per tal de poder participar en les diferents activitats. El primer grup va marxar a fer un volt en bici, mentre el segon es va quedar per tal de  començar amb els preparatius del rodatge. Un cop van tornar els alumnes del primer grup  i es va acabar les hores d’activitats, van dinar. En acabat, i després d’una estona de temps d’esbarjo, els grups van intercanviar les activitats que havien realitzat al matí. A continuació van berenar i posteriorment van gaudir de 2 hores lliures per passejar-se pel poble, per dutxar-se,… A les 21.30 va arribar l’hora de sopar. Aquest, consistia en una espècie de buffet lliure. Després de sopar, els grups van gravar un curt de nit:

Grup de 3rA:  Història de l’Abadessa i el Príncep.

Grup de 3rB:  La llegenda del Comte Arnau.

Grup de 3rC: El cavaller de la nit.

I un cop fet, va començar la festa… Els van deixar una bona estona de discoteca, música, llums, balls… Aquesta bona estona va finalitzar a les 00.00, hora d’anar a dormir!  A les 8:30 hores del dia següent, els alumnes havien d’estar en peu i preparats a la sala del comiat, amb les habitacions recollides i buides. Tot seguit, van a anar a esmorzar al menjador i després van tornar a gravar per acabar els curtmetratges; alguns al poble, altres a la casa,… Amb el vestuaris necessari i els papers preparats, tots plegats, van anar a dinar i a continuació, a la sala de cinema per visionar els diferents curtmetratges, ja editats pels monitors que els havien estat atenent durant l’estada. Alguns també van aprofitar per banayar-se al riu!

Van fer un breu comiat i van tornar en autocar cap a casa, tots cansats i contents.  

A continuació us mostrem algunes imatges del Camp d’Aprenentatge! (Cliqueu a sobre de la fotografia)

Captura de pantalla 2019-06-03 a las 23.44.57

Fet per Anni, Ashley i Paula

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*