Human Bodies Barcelona (alumnes Biologia)

El passat divendres dia 17 de maig alguns alumnes de biologia de 4t d’ESO, conjuntament amb alguns altres de 3r del Taller Internivell  de Revista vam anar a Barcelona, per fer una visita guiada a l’exposició temporal Human Bodies (al Centre Comercial Les Arenas), organitzada per la profesora Encarna López.  L’objectiu d’aquesta exposició és possibilitar conèixer quin és el funcionament del cos humà i, al mateix temps, remarcar la importància de seguir un estil de vida saludable

L'Exposició està estructurada en 8 sales diferents: 

– Desarrollo Humano
– Desenvolupament humà
– Sistema ossi / L’esquelet
– Sistema muscular
– Sistema respiratori
– Sistema circulatori
– Sistema digestiu
– Sistema nerviós
– Sistema urinari-reproductor

A l’entrada de la mostra ens van donar un mp3 (audioguia) personal i uns auriculars a tots per tal d’aprofitar millor la visita i poder accedir a les explicacions de cada peça. I tot just quan vam entrar, a través dels mp3, ens van informar que la totalitat dels cossos i òrgans que anàvem a veurea totes les sales eren reals (més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant avançades tècniques científiques). Així que  tots ens vam mostrar molt encuriosits sobre el que veuríem després. Caminàvem i anàvem escoltant tota la informació que ens deien pels auriculars, mirant cada objecte exposat al seu ordre.  Pels mp3 ens van informar de les diferents parts del cos humà; els cinc sentits, les cèl·lules, el sistema ossi i muscular, malalties…

Va ser una visita molt interessant. Aquí us deixem una presentació amb algunes imatges de les que vam fer allà.

Captura de pantalla 2019-06-02 a las 21.50.05

Fet per Alba i Isabel

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*