Visita al Museu de les Matemàtiques (alumnes 3r d’ESO)

El dia 25 d’abril els alumnes de 3r d’ESO van anar fins a  Cornellà (Barcelona) per visitar el museu de les Matemàtiques. Aquesta activitat va ser organitzada pel departament de matemàtiques.

Durant la visita, van realitzar diverses activitats, per exemple; van fer una gimcana que consistia  en resoldre a través d’unes pistes uns enigmes que permetien buscar informació sobre el que hi havia al parc del museu.

Un cop acabada la gimcana, els alumnes van poder gaudir d’1 hora i 30 minuts d’esbarjo per passetgar pel parc. A continuació, els alumnes es van distribuir en dos grups per construir una estructura col·lectiva (de 4 a 5 m de diàmetre i aproximadament 1 metre d’alçada) en forma de cúpula, de Leonardo.  Per a la construcció van utilitzar els bastons Leonardome que s’encavalquen mútuament. Per resoldre aquesta activitat van haver de treballar de forma cooperativa i coordinada.

Va ser molt divertida!

Us mostrem algunes imatges de la sortida!

IMG_2315

IMG_2319

IMG_2323

IMG_2328

IMG_2337

Fet per Ashley

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*