Sortida Sitges (alumnes Biologia)

El passat 17 de maig, els alumnes de l’optativa de Biologia de 4t d’ESO i els de 1r batxillerat van realitzar una sortida a  Sitges organitzada per la professora de la matèria (l’Encarna López) per tal de visitar el centre d’Estudis del Mar i practicar snorkel.

L'Snorkel és la pràctica de nedar a la superfície de l'aigua amb una màscara subaquàtica i un tub i, generalment, amb aletes. L'atractiu principal de l'immersió lleugera és l'oportunitat d'observar la vida submarina en un entorn natural sense un equip complicat i la formació necessària per al busseig, durant llargs períodes de temps amb relativament poc esforç. 

destacado3

L’activitat va consistir, en primer lloc, en fer snorkel i d’aquesta manera poder observar el medi marí de l’espigó i de la platja de Sitges. Tot seguit, van analitzar in situ tot el que havíem observat sota l’aigua. Per fer-ho, es vam posar el neoprè!

Un cop dins l’aigua, van trobar diferents tipus de peixos, com una escòrpores, crancs ermitans, estrelles de mar… Va ser impressionant!

Durant la sortida els alumnes van tenir temps per conèixer de prop el fons marí i aprendre com preservar-l’ho! 

A continuació us mostrem algunes imatges de la sortida!
Captura de pantalla 2019-05-25 a las 13.26.05

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*