XERRADA D’EDUCACIÓ SEXUAL (alumnes 2n d’ESO)

Els alumnes de 2n d’ESO aquesta setmana hem participat a la xerrada sobre la sexualitat a càrrec de la Mati López, tècnica de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Terrassa, i així poder aclarir els nostres dubtes. Per començar, ens han repartit uns fulls amb dibuixos, que depenent de com eld miraves tenien un o un altre significat.  D’aquesta manera, ens van donar a entendre que no tothom pensa de manera unívoca, ni veu el mateix davant una idèntica imatge.

Captura de pantalla 2019-05-25 a las 21.12.28

En segon lloc vam iniciar una pluja d’idees sobre els nostres coneixements previs respecte la sexualitat i, posteriorment vam visionar un vídeo que tractava d’una noia que de petita volia jugar amb els nois pero ells no volien i reien d’ella, i quan ja va començar a desenvolupar-se, la situació canvia i tots els nois s’interessen per ella. La noia mes endavant vol tenir una relació seriosa, però els nois amb els que es relaciona només volen una nit de diversió, fins que finalment troba el seu amor i es casen.

Seguidament ens van posat un altre vídeo d’una noia explicant que allò que diuen a les pel·lis no sempre és real (és ficció). A continuació, la Mati ens va donar informació sobre la menstruació  i l’aparell resproductor femení que desconeixíem, i que va ser força interessant. Finalment ens va explicar com posar un preservatiu masculí i femení.

Us mostrem algunes imatges!

Captura de pantalla 2019-05-25 a las 22.05.37

Fet per Andrea, Naiara i Tania

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*