CLOENDA TASTETS OFICIS 2018-2019

Dimarts 21 de maig alguns alumnes de 2n,3r i de 4t  d’ESO del Nicolau Copèrnic van assistir  a la Cloenda dels Tastets d’oficis, que va tenir lloc al saló d’actes de Foment Terrassa. Durant la cloenda, un total de 122 alumnes ( 15 del Copèrnic) de 10 instituts diferents van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació al programa Tastets d’Oficis 2018-2019.

Tastets d’Oficis és un projecte d’orientació, impulsat pel Servei d’Ocupació en coordinació amb els instituts, empreses i entitats, que s’adreça a estudiants que presenten dificultats educatives. Mitjançant estratègies d’intervenció específiques, es pretén que aquests alumnes adquireixin les competències bàsiques i puguin conèixer el mercat laboral fent pràctiques en empreses.

Aquesta és la catorcena vegada que el nostre institut hi participa. Enguany els nostres alumnes han pres part en 4 tastets diferents: Torn i Fresa (UPC), Noves Tecnologies (Casa Baumann), Cambrer (Campus professional Vallparadís) i comerç (Supermercat Dia i Decathlon), i la valoració de tots ells ha estat molt positiva.

A continuació us mostrem un vídeo i unes imatges de la jornada!

Captura de pantalla 2019-05-25 a las 13.04.38

Fet per Ana Belén

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*