Conjunt de flautes de bec (Taller Internivell)

Enguany, l’INS Nicolau Copèrnic estrena Conjunt de Flautes de Bec.

El projecte forma part dels tallers internivell que el centre organitza per als alumnes de l’ESO en una franja de dues hores setmanals. Actualment el grup està format per 11 membres, i esperem que puguem ampliar la formació en les properes edicions.

El conjunt de flautes ha estat possible, gràcies al finançament de l’AMPA amb una compra de flautes de diferents tessitures (flautes contralts, tenors i baixa), sense les quals no hauria estat possible. Actualment, aquest conjunt de flautes de bec és l’únic que hi ha a Catalunya en un institut de secundària.  Durant aquest curs hem interpretat un repertori variat des de cançons del renaixement, populars catalanes, músiques modernes i bandes sonores i hem realitzat concerts i audicions per a diversos esdeveniments del centre i a diferents escoles i institucions de la ciutat com l’escola França, Salesians de Terrassa, Casal de la Gent Gran de Can Boada i a l’Auditori de Terrassa.

Us mostrem algunes imatges de les diferents actuacions del conjunt de Flautes de Bec (cliqueu a sobre de la imatge)

Captura de pantalla 2019-05-19 a las 18.44.59

Per a més informació visita la nostra pàgina web! 🙂

https://sites.google.com/copernic.cat/conjuntdeflautes

 

Fet per:  Joan Escoda

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*