L’Univers abstracte (alumnes 1r d’ESO)

És possible explicar l’origen de l’univers a través de l’art?

Captura de pantalla 2019-05-19 a las 18.05.15

Al llarg d’aquest curs, amb els alumnes de primer d’ESO, hem dut a terme el projecte l’Univers abstracte. Un projecte en el qual, a través de diferents llenguatges artístics com la música, la dansa, les arts plàstiques i les arts digitals hem explicat l’origen de l’univers, des de l’explosió del Big Bang fins als nostres dies.  

Fotos: pràctica aula

practicaaula2

practica aula

Fotos amb diferents experimentacions: textures

textures

textures2

textures3

textures4

En aquest projecte hem tingut la sort de comptar amb l’ajuda de la companyia d’art experimental Insectotròpics, que ens ha donat l’assessorament tècnic i professional que ens faltava i ha aportat la part digital, a la proposta escènica final.

PresentacioInsectotropics

insectotropics3

insctotropics2

L’obra final és el d’una performance multidisciplinar en la qual es combinen diferents llenguatges plàstics, sonors, coreogràfics i digitals que es projecten a temps real a través d’unes càmeres de vídeo que van captant les diferents escenes i es projecten a una pantalla. En breu us mostrarem un vídeo amb l’actuació que vam realitzar amb els alumnes, el passat dilluns 13 de maig.

cameres

Algunes escenes actuació

PresentacioInsectotropics

Representacio

Representacio2

Representacio3

El projecte s’inscriu en el Projecte Magnet a través del qual hem establert una aliança amb el mNACTEC, i on hem treballat de forma globalitzada a partir d’un eix comú: l’univers. També hem tingut la possibilitat de mostrar el projecte a docents d’altres escoles del territori a través dels Itineraris artístics del Cesire.

Barcelona

Barcelona

Girona

Girona

Lleida

Lleida

Vallès Occidental

Vallès Occ

 

Fet per: David i Joan

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*