Bon Profit! (Projecte 2n d’ESO)

Durant el 2n trimestre, els alumnes de 2n d’ESO del Nicolau Copèrnic hem realitzat un projecte per conèixer de prop el món de la restauració i treballar de manera pràctica i funcional els hàbits saludables relacionats amb l’alimentació: “Bon Profit!”

Al llarg de la setmana, els alumnes vam idear i preparar diferents receptes, investigar el preu dels diferents ingredients i calcular el seu valor nutricional. Per fer-ho, vam distribuir-nos en diferents grups i van treballar de manera col·laborativa.

Per tal de poder portar a terme el projecte,  vam començar anotant el que esmorzàvem, dinàvem, berenàvem i sopàvem durant una setmana. Els grups ens vam distribuir per torns a les diferents activitats: un grup treballava a la cantina del centre preparant els ingredients per elaborar un càtering per alumnes i professorat, entretant uns altres calculàven el valor nutricional de diferents receptes o bé se n’ocupaven de preparar un blog. Dimecres vam visitar el Mercat de la Independència (un dels edificis modernistes més emblemàtics de Terrassa) per conèixer les diferents paradetes i acabar de calcular els preus dels productes de les receptes que cadascú havia pensat. Per dijous, tots vam haver d’elaborar a casa el nostre plat preferit, que ens vam menjar durant la sortida al Parc de Vallparadís.

Finalment, divendres tots vam col·laborar per ultimar els preparatius del càtering. Va ser un èxit!

A continuació, us mostrem en imatges algunes de les activitats que vam fer.

Captura de pantalla 2019-05-14 a las 21.48.47

 Fet per Aroa i Èric

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*