JORNADA DE SANT JORDI AL COPÈRNIC

Aquest dimarts 23 de abril a l’institut Nicolau Copernic vam celebrar com cada any la diada de Sant Jordi.  Els alumnes de 4t  d’ESO vam entrar a les 8:00 hores per tal de participar a la xerrada sobre el funcionament dels Treballs de Recerca de Batxillerat (TdR), a càrrec  dels alumnes de 2n de Batxillerat, que durant la mateixa van rebre els premis TDR d’enguany. Ens van mostrar en què consisteix i quina ha de ser la seva estructura. Els altres  alumnes de l’ESO van entrar a les 9:00 h, moment en el que es van distribuir en diferents grups per realitzar les activitats programades. Els alumnes de 1r i 2n van desplaçar-se fins a la Plaça de la Vila per visitar les diverses paradetes de flors i llibres ubicades a la Rambla. Mentrestant, els  alumnes de 3r i 4t van participar als tallers organitzars per l’institut: de creació de roses de llaminadura, elaboració punts de llibre, clauers, novel.les i “somos poetas”. A les 11:30 els alumnes de 2n cicle d’ESO i Batxillerat vam adreçar-nos al gimnàs per assistir al lliurament  dels premis Sant Jordi de dibuix, poesia i narrativa en anglès, castellà i català. Tot seguit, va tenir lloc l’intercanvi d’activitats: Els alumnes de 1r cicle van repartir-se pels diversos tallers i van realitzar una gimcama literària, on els alumnes de teatre van adquirir un especial protagonisme.  Les paradetes de la plaça de la Vila va esdevenir el següent punt de trobada dels alumnes de 2n Cicle, que van aprofitar per mirar i comprar llibres i roses i posar punt i final a la jornada.

Us mostrem algunes imatges de la jornada!

D41cC8fWwAAhpmC

IMG-3747

IMG-3750

IMG-3752

IMG-3756

Captura de pantalla 2019-04-26 a las 2.19.38

Captura de pantalla 2019-04-26 a las 2.19.18

Fet per Ana Belén i Soukaina

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*