BasketBeat (Taller Internivell)

Aquest curs, alguns alumnes del Copèrnic estan realitzant un taller nou, que inclou pilotes, moviment, ritme i habilitats. És el BasketBeat. Aquest taller és una activitat corporal i divertida que consisteix en fer música plegats amb pilotes de bàsquet mentre s’entrenen habilitats per a la vida com el pensament crític, la comunicació assertiva o la presa de decisions. 

Coneixem una mica la història del BasketBeat

El projecte BasketBeat va néixer el 2009 de la mà de Josep Mª Aragay. Després de 3 anys treballant a Barcelona, va emprendre un viatge amb el desig d’aprendre d’altres experiències així com divulgar i avaluar la metodologia. Es van visitar 120 projectes d’art comunitari i realitzen 75 tallers i xerrades que ens van portar a treballar amb més de 1000 persones de Gran Bretanya, França, Colòmbia, Perú, Uruguai, Brasil, Sudàfrica, Estats Units, Canadà i Holanda.

YouTube Preview Image

Es fan concursos de basket beat i els de l’ institut Nicolau Copèrnic participaran juntament amb altres instituts de Terrassa en un concurs de BasketBeat.

Ara us volem mostrar algunes imatges d’aquest taller!

IMG_2657

IMG_2659

IMG_2661

IMG_2662

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*