Sortida de revista a TV3

El proper dia 28 de febrer els alumnes del Taller de Revista visitarem les instal·lacions de TV3. Tots nosaltres coneixem aquest canal, especialment per la seva programació més infantil. Qui no va veure el Club Super 3? Però mai no hem vist  de prop com són els estudis de gravació. Amb una mica de sort, durant la visita podrem conèixer algun dels seus presentadors i presentadores!.

Però per qui no conegui o hagi sintonitzat mai TV3, us expliquem una mica quina ha estat la seva història…

TV3 és un canal de televisió espanyol d’àmbit autonòmic que emet a Catalunya. Es tracta del principal canal de Televisió de Catalunya, part de la CCMA (en català, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals). És el segon canal autonòmic instaurat a Espanya i el primer a emetre tota la seva programació exclusivament en català.

estudios-TV3

La seva primera emissió en proves va tenir lloc el 10 de setembre de 1983, tot i que la programació no va començar fins al 16 de gener de 1984.1 Des de llavors ha comptat amb una programació generalista per a tots els públics, que s’ha caracteritzat per una aposta per la producció pròpia i el desenvolupament de la cultura i llengua catalanes. Actualment, TV3 és el canal de televisió amb més espectadors a Catalunya.

Vídeo primera emissió de TV3

YouTube Preview Image

TV3, com a servei públic, emet una programació generalista. En l’àmbit informatiu TV3 disposa de tres edicions dels Telenotície. TV3 és la cadena de televisió més vista a Catalunya des de finals de 2009 (exceptuant els mesos d’estiu), segons l’empresa de mesuratge d’audiències Kantar Media. També segons l’Estudi General de Mitjans de la Generalitat de Catalunya TV3 és líder

Entre els programes amb més audiència destaquen les diferents edicions del Telenotícies, el fulletó “Com si fos ahir”, el programa de sàtira política Polònia, l’informatiu d’humor Està passant, així com altres programes d’humor com “Alguna pregunta més?” i “Zona Zàping”, i documentals o pel·lícules ocasionals. També destaquen sèries i programes de producció pròpia que varien depenent del trimestre, com “Benvinguts a la família”, “El foraster” i “Nit i dia”.

A continuació, us mostrem imatges d’alguns dels problemes que s’emeten a Tv3.

1519295298321

polonia-krackovia

familia_club_super_3

El_foraster

Fet per Isabel i Alba

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*