Sortida al YoMo (alumnes de 1r i 2n ESO) Actualització!!

El YoMo es una fira de ciències on donen la oportunitat als joves de provar les noves tecnologies i experimentar amb elles. YoMo ofereix també als educadors una nova gamma de recursos i oportunitats estructurades d’ aprenentatge.  Aquest festival de la tecnologia tindrà lloc des del 26 de febrer fins el 2 de març a Barcelona, concretament a la Farga de l’Hospitalet. 


yomo-770x433

En aquest sentit, dimecres 27 de febrer, els alumnes de 1r i 2n d’ESO, juntament els que realitzen el taller internivell de Robòtica, podran  experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant. No només es divertiran, sinó que també descobriran una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb les disciplines STEAM (programa de videojocs). Els alumnes podran interactuar amb més de 100 organitzacions dels sectors STEAM, que inclouen universitats, centres de recerca, organismes institucionals, organitzacions especialitzades en divulgació, i empreses i indústries capdavanteres.  I el més interessant, podran gaudir dels diferents stands interactius i tallers que ofereix el YOMO.  Aquesta és la segona vegada que el nostre institut hi participa. I dos alumnes del taller de Revista també hi assistirem per informar-vos de tot!

Us mostrem algunes de les imatges al YOMO del passat curs!

IMG_1605

IMG_1611

IMG_1618-e1520369280481

A continuació, us mostrem un petit reportatge que vam realitzar al YOMO! Esperem sigui del vostre gust!!

Captura de pantalla 2019-05-22 a las 21.07.34

Fet per Alba i Isabel

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*