Sortida Circuit BMX (alumnes 4t d’ESO)

El dia dilluns 28 de gener els alumnes de 4t d’ESO vam anar al circuit de BMX que es troba a les Arenes (Carrer de Reus). Aquesta sortida està organitzada des del departament d’Expressió, i concretament des de la matèria d’Educació Física. En arribar, vam coincidir amb un altre institut que ja havia finalitzat l’activitat, tot i que vam haver d’esperar una estona.  Els monitors ens van explicar com era el circuit i els requisits per poder participar. I també ens van dir aquelles coses que no podíem fer, com per exemple fer tombarelles o salts. Portar guants es feia impresdincible.

A continuació ens van separar en dos grups.  El primer van anar a agafar les bicicletes i els cascs, mentre l’altre grup s’esperava a les grades o fent fotos i vídeos. Cada grup podia romandre al circuit 1hora, tot i que alguns vam poder repetir.

Al circuit, també ens van separar en dos grups: principiants i experts. Els primers van començar practicant i els experts de seguida van poder gaudir de tot el circuit.

Quan algú queia havia de posar-se un costat de la pista, perquè els de darrere no es xoquessin.

Per últim vam fer petites competicions. Tots ens ho vam passar d’allò més bé.

Us mostrem algunes imatges!

IMG-2138

e6cc9fd5-3bc7-4344-b5c0-42a0ee65c64c

IMG-2173 (1)

 

ce6c5c79-8ffc-45ad-b709-892b8e7d4e7b

803fbdd4-5f34-4111-9317-8b4c33676dcf

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*