XOCOLATADA SOLIDÀRIA 2019

La xocolatada solidària és un projecte que va començar l’any passat amb l’objectiu de recaptar diners fent una xocolatada íntegra per al diagnòstic i tractament del càncer infantil. Aquest any es farà el dia 15 de febrer, justament en el dia internacional del càncer infantil.

Aquesta associació difon el seu projecte per a que organitzacions de qualsevol tipus (escola,entitat, empresa) s’incriguin i s’apuntin a fer una xocolatada per així conseguir més beneficis arreu d’Espanya i sobretot a Catalunya. Cada cop sòn més les persones que deixen els seus locals i col.laboren dins l’event.

Al Nicolau Copèrnic també ens oferim a ajudar. Concretament, aquest any diversos alumnes de 4t que participen en la matèria de serveis a la comunitat, estàn preparant activitats per als nens mès petits on s’encarregaran del desenvolupament del dia atès que esperem omplir l’institut de gent.

L’institut obrirà les portes de la jornada de les 16:30 fins a les 19:30. La xocolata amb melindros tindrà un preu d’ 1,50 l’unitat. Cal remarcar que tots els donatius obtinguts, es donaràn a la investigació del càncer infantil.

A benefici de Sant Joan de Déu. Iniciativa de: la lluita d’Arnau, Or Asociación, Asociación Aniol, Asociación contra el Rabdomiosarcoma, Asociación pulseras Candelas, MUA solidaris, Super H, Asociación Anita, Max i Aleix.

2019-02-15-evento-chocolatada-cancer-hospital-sant-joan-deu_0Ens espera un dia súper divertit i benèfic a la vegada!!!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*