Sortida Copa Cangur

El passat dijous dia 24 de gener, alguns alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO de l’institut vam anar a la  Copa Cangur, a Igualada.
L’autocar ens va deixar al centre d’Igualada, per anar a esmorzar a un forn on hi havia crepes, gofres i moltes coses més, on ens van convidar els profes que van anar, el Frede i l’Helena.

Quan vam acabar d’esmorzar ens van deixar quasi dues hores de temps de lleure. Posteriorment, ens vam adreçar al punt de trobada i després vam haver d’anar a peu fins a un institut a dinar a la cantina que havíem reservat. Els professors ens van tornar a deixar 1 hora lliure per sortir al carrer o passejar per l’institut. Després del temps d’esbarjo,  vam anar a l’institut Pere Vives i Vich,  on es feia el concurs de la Copa Cangur. En arribar, ens vam deixar estar per l’institut fins  l’hora d’inici del concurs, mentrestant vam estar al pati.
Quan va arribar l’hora de concursar vam anar a una sala i hi havia un senyor explicant les normes i com va el concurs i tot això, el nostre institut es va dividir en dos grups, cada grup a una taula. Va començar el concurs, estaven tots molt concentrats i la nostra puntuació més alta va ser la cinquena. Van guanyar els alumnes de l’institut Pere Vives i Vich i els volem felicitar per la feina realitzada.

Quan el concurs finalitzà, vam tornar de nou a l’institut, arribant a les 19 hores de la tarda.

Aquesta ha estat una experiència molt divertida i de la qual hem après molt! El proper curs, hi tornarem!

Us mostrem algunes fotos de la jornada

Foto d’havans abans prova:

63c77e62-c98a-47b1-bc6a-6c9544322e30

Foto de com estaven posicionats:

IMG-1797

Fet per Tània, Naiara i Andrea

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*