NETFLIX

La major part dels alumnes del Copèrnic reconeix que segueix diferents sèries. Poden ser de molts tipus: d’acció, de supens, comèdies, nacionals o internacionals. Darrerament, les  més populars són les oferides per Netflix, tot i que altres prefereixen les de HBO o movistar.

Avui us volem recomanar algunes d’aquestes sèries, que per algun motiu més ens han agradat. En aquest cas, són totes de Netflix. Tot i això, us convidem a enviar-nos un comentari amb les vostres sèries preferides.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es loko.jpg

 1. vis a vis

Vis a Vis és una sèrie de televisió espanyola, ambientada dins una presó, de gènere dramàtic i suspens, produïda per Globomedia i FOX Networks Groups España per a Atresmedia i més endavant per FOX España.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es lol.png2. 13 Reasons

13 Reasons Why és una sèrie de televisió estatunidenca basada en la novel·la homònima de l’any 2007, escrita per Jay Asher i adaptada per Brian Yorkey per a Netflix. Diana Son i Brian Yorkey són els coproductors de la sèrie
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pepe.jpg

3. La Reina del Flow

Aquesta sèrie Colombiana,  narra la història de Yeimi, una cantant colombiana de 17 anys que estudiava i ajudava els seus pares en el negoci que tenien. Ella tenia un do per a les rimes i ritmes musicals, però és un secret que ha guardat durant diversos anys. Va estar enamorada del seu company de classes i veí Charly, a qui li ha escrit moltes cançons i que manté en secret en la seva llibreta, la qual protegeix i cuida com si fos el seu propi fill. Però desafortunadament una tragèdia ocorre i els seus pares són assassinats, mentre que ella confiava en qui no devia, la seva llibreta on estan totes les seves cançons cauen a les mans de la persona que li destrueix la seva felicitat i li arrabassa la seva llibertat, condemnant-la a més de 17 anys a presó.7

 Resultat d'imatges de la reina del flow

 

Esperem les vostres recomanacions!
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*