El carnestoltes més ‘ochentero’ del Copèrnic

Fa aproximadament un mes, les alumnes del taller de Revista Paula, Ani i Andrea, van visitar el taller de Teatre que porta el Raül Hernández. L’objectiu? conèixer de prop quins eren els preparatius per la Jornada de Carnestoltes. I és que aquest curs, per carnestoltes,  es va decidir organitzar diferents activitats amb la temàtica dels anys 80, amb una festa final al gimnàs amb cançons de l’època, vestimentes i maquillatge, on tots els i les alumnes de teatre es van proposar recordar cançons com, “I want to break free” (Queen), “En tu fiesta me colé” (Mecano) i moltes altres.

I per fi, el passat 1 de març, el Copèrnic es va vestir dels anys 80. Aquell dia, quasi tot l’institut va venir disfressat, inclús les nostres conserges i secretaria (que van exercir de jurat del tradicional concurs de disfresses del Copèrnic)! L’institut va obrir a les 9 del matí fins les 13.30. A les 9, tothom va anar cap a la seva classe, per endinsar-se en un conjunt d’activitats “ochenteras”.  En primer lloc, un Kahoot sobre la música que els adolescents dels anys 80 escoltaven i les pel·lícules i sèries més taquilleres. A continuació, un karaoke i vídeos per ballar, com el Just Dance, d’altres alumnes van fer jocs… I a les 10 ens van dir, aquells que volien, podien acabar de maquillar-se.

Durant el pati, qui va voler va passar pel photocall i els alumnes de 4t d’ESO van aprofitar per posar una paradeta amb les samarretes que havien dissenyat i estampat per tal d’ajudar a finançar el seu proper viatge a Amsterdam. Després de l’hora del pati, tothom va accedir al gimnàs, on va tenir lloc la festa “ochentera” preparada pels alumnes del Taller de Teatre (amb ajuda d’alguns voluntaris i de Dj Juanmita), amb recreacions sobre cançons de Pimpinela, Queen, Alaska y los Pegamoides… El professor de teatre va protagonitzar una de les actuacions més aplaudides!  Tot seguit, altres alumnes van decidir mostrar la seva habilitat amb el ball. Finalment, va començar el concurs de disfresses. Al concurs hi havien cinc ‘modalitats’, i aquestes eren: individual, en parelles,  grupal, fet a mà (reciclat) i per últim, disfresses sobre els anys 80.  El  jurat ho va tenir molt complicat, donat que  hi havia unes disfresses molt xules!

Va ser una jornada  molt divertida, on tots vam gaudir perquè  carnestoltes havia arribat al Copèrnic!

Us mostrem un vídeo resum de la jornada! Cliqueu a sobre de la imatge per visionar el vídeo

Captura de pantalla 2019-04-04 a las 0.55.19

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*