Viatge Amsterdam (alumnes 4t d’ESO)

Els alumnes de 4t ESO anirem a principis del mes d’abril de viatge de final de curs a Amsterdam. L’any passat vam començar a fer un projecte per decidir i gestionar aquest viatge. Cada grup va triar una destinació que havia d’ajustar-se a un pressupost màxim de 350 euros. A final de curs vam fer les presentacions i durant el passat mes de setembre,  curs vam votar per escollir la ciutats o ciutats que visitaríem. La guanyadora va ser Amsterdam.

Viatjarem abans de setmana santa. Ens desplaçarem en avió i visitarem alguns dels pobles del voltant d’Amsterdam, com ara: Volendam o Marken. Tindrem 4 dies, de ben segur, plens de sorpreses i companyerisme!

Us mostrem en imatges una part de la ruta que seguirem en el nostre viatge:

Volendam té un passeig a la vora de la mar ple de restaurants.

Amsterdam-010709-98

Edam es molt a prop de Volendam. Aquest poble és molt conegut pels seus formatges.

Amsterdam-010709-148-750x500

També podrem visitar alguns museus d’Amsterdam com:

El Museu de la Resistència, que mostra, a través d’objectes i documents autèntics, de fotografies i d’audiovisuals la història d’Holanda durant l’ocupació Nazi.

38dfd00aab094250aee125b4855b7a16   Museo-de-la-Resistencia

El Museu Rijksmuseum d’Amsterdam està situat a la plaça Museumplein, on també hi ha altres museus importants. Està dedicat a l’art, l’artesania i la història.
g_rijksmuseum_foto_erik_smits
El Museu Casa d’Ana Frank es la casa en què es va ocultar i va escriure el seu diari Ana Frank.  És un dels edificis més significatius de la història recent d’Amsterdam.
275px-Amsterdam_(NL),_Anne-Frank-Huis_--_2015_--_7185
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*