Descobrim Equador

El passat 26 de Desembre dues alumnes, l’Aroa i l’Ainoha, van anar al seu país ,l’Equador.  El viatge va ser molt cansat. Avui, us volen explicar una mica com ha estat aquest viatge i compartir amb tots vosaltres algunes de les particularitats de Guayaquil.

L’equador té un clima molt calorós. I això va ser un canvi per nosaltres… Ens va costar tot un dia acostumar-nos!

El dia següent vam anar al Malecon de Guayaquil, al costat del riu Guayas. El lloc és molt gran i  tenia un arbre impressionant de Nadal!

malecon_2000_navidad

Un dels monuments més important de la ciutat és  l’estàtua hemicicle de la Rotonda (també coneguda com Monument a l’Entrevista de Guayaquil o Monument a Bolívar i San Martín).

hemiciclo-rotonda-noche

Més endavant, hi havia la Perla de Guayaquil amb 57 metres d’altura, és la primera roda gegant de l’Equador i la més alta de Sud-amèrica. Gaudeixes d’una nova vista de la ciutat i dels paisatges que l’envolten dins d’un complex amb totes les comoditats.

data10146139 (1)

Un altre dia vam anar al Parc Seminari també conegut com Parc Bolívar o Parc de les Iguanes, en aquest parc es pot apreciar un monument a Simón Bolívar, així com també una gran varietat d’iguanes.
                                                           maxresdefault
Els altres dies vam anar a Manabi la província de la nostra mare. vam passar la nit amb la família, un altre dia vam anar a la platja Crucita,de Manabí amb tota la família.
Aquest lloc és la destinació de platja més visitada de l’Equador, gràcies al seu agradable clima durant tots els dies de l’any.
Posteriorment, vam anar a la piscina de Manabi, anomenada sota la lluna que està al costat de la casa de la nostra tieta.
                                                           Finca_La_Crucita_18 (1)
L’últim dia, vam fer una festa per acomiadar-nos  de tota la família.
Fet per Aroa i Ainhoa

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*