BARCELONA ACTIVA ( alumnes de 4t ESO)

Aquest dilluns dia 14 de gener, tots els alumnes de 4t vam sortir ben puntuals de l’institut cap a Barcelona Activa, una excursió d’orientació on vam tractar els valors del treball i els canals de recerca de feina.

Barcelona Activa és una empresa organitzada per l’ajuntament de Barcelona que impulsa el desenvolupament econòmic de la diputació des de fa 30 anys i fa activitas per a joves i xarles per a adults a mode d’informació.

La seva web és: http://www.barcelonactiva.cat/barcelonactiva/cat/que-es-barcelona-activa/qui-som/index.jsp 

                             https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/serveis-permanents/programes/index.jsp  

IMG-2481

IMG-2483

IMG-2484

Els tallers que vam fer els alumnes vàren ser molt positius atès que vam aprendre diversos valors que cal tenir alhora de treballar, tot seguit vàrem triar els que creiem que nosaltres mateixos teníem més desenvolupats i a l’activitat de “canals de recerca de feina”, vam descobrir cercadors de feina molt efectius degut a que es trobaven distribuits per borses de treball.

IMG-2490

IMG-2491

IMG-2492

En definitiva, Barcelona Activa és una institució que té moltíssimes eines d’ajuda, ja sigui per a la recerca de feina, per a l’orientació,…

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*