Setmana de projectes 2n

La setmana del 19 de desembre,  els alumnes de 2n d’ESO van fer un projecte sobre jocs tradicionals. El primer dia, les tres primeres hores van anar al casal d’avis de Can Boada i per grups van entrevistar tots els avis per conèixer els jocs de la seva infància.

Quan van arribar a l’institut van veure un documental sobre alguns jocs tradicionals i posteriorment van haver de completar una fitxa.

Dimarts i dimecres van baixar al pati les dues darreres hores per jugar als jocs tradicionals apresos, com per exemple: el “fet i amagar”, que consisteix a amagar-se, mentres una persona  ha d’anar pillant un a un, i l’últim que pilla ha de canviar de rol, substituint la persona que pilla, i així tota la estona.

També van investigar sobre els jocs de la infància dels seus avis, i dijous van haver d’entregar i presentar un pòster amb tota la informació del seu joc a la resta de la classe.

Us deixem un exemple de pòster:

IMG_4850

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*