El Nadal a tot el món

A tots els països i llocs del món no es celebra de la mateixa manera el Nadal, ara, a aquesta noticia us farem saber algunes de les costums més sorprenents del món:

Japó:

A diferència de molts països, la nit de Nadal al Japó no es passa en família, sinó que el dia 24 de desembre és oficialment el dia dels enamorats i se celebra en parella. És el dia de Cap d’Any quan els nens reben els regals. La tradició dicta que el primer àpat de l’any assegura bona sort.

navidad-en-japon

Mèxic:

Durant els nou dies anteriors a Nadal, els mexicans celebren “Las Posadas”, d’origen religiós i de caràcter molt solemne per a les famílies, que acaben amb una pinyata, amb gran diversió per als nens i nenes.
A cegues, els nens colpegen la pinyata per trencar-la i fer caure la fruita, les llaminadures i els dolços nadalencs que hi ha dins. Els adults reben les estrenes, el que ells en diuen ‘Aguinaldo’: nous, pinyons, cacauets i galetes. La festa i la música segueixen sense fi durant tota la nit de Nadal.

nav2

Rússia:

La mateixa velleta que arriba a Itàlia també visita les cases russes, on rep el nom de Babouschka (àvia, en el seu idioma). No obstant això, el Nadal no se celebra el 25 de desembre, sinó tretze dies després, el 7 de gener, la data del naixement de Jesús segons el calendari que segueix l’església ortodoxa, la religió del país.
Aquest dia, els nens mengen un menú compost per dotze plats i gaudeixen com mai de la sopa de remolatxa. En lloc del Pare Noel, els nens russos donen la benvinguda a Ded Moroz (l’Avi del Gel), que arriba el dia de Cap d’Any amb els regals.                 

img_como_se_celebra_la_navidad_en_rusia_23229_600  

Hondures:

Tota la família es reuneix, per gaudir de la música, menjar, roba nova i intercanviar regals.

Es visiten els amics, i familiars. Les botigues arreglen les seves vitrines amb els millors adorns, llums de colors, a les cases s’orna l’arbre de Nadal, i alguns fan naixements, amb figures del Nen Jesús, Sant Josep, la Verge Maria i els 3 Reis Mags.

309dc79a30025c4b13a7145a95e7f335_XL

I vosaltres, coneixeu algun costum diferent?

Us deixem el vídeo que la Berta (professora de Francès) va  fer el darrer dia abans de Nadal i aprofitem per desitjar-vos un bon Nadal! Ens veiem al 2019!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*