JORNADES SOLIDÀRIES DEL CÀNCER INFANTIL (alumnes 4t d’ESO)

Els alumnes de 4t d’ESO del nostre institut, estan fent molt bona feina del Servei Comunitari. Estan vinculats a moltes entitats i, entre elles, col·laboren amb l’Associació Aleix y Max. Todos juntos contra la histiocitosis. El proper dia 24 de novembre, a partir de les 17 h,  estaran a disposició dels organitzadors de les 4a Jornades Solidàries del Càncer Infantil al Teatre Principal de Terrassa. Els diners recaptats per a la investigació del càncer infantil s’entregaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El preu de les entrades serà de 10 euros i es podran comprar el mateix dia a les taquilles del Teatre.

Moltes gràcies per la vostra implicació.  Us hi esperem!

Fet per: Conxi Martí

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*