ESQUIADA A LA MASELLA

El passat 14 de febrer, 40 alumnes de l’institut Nicolau Copèrnic vam anar a les pistes de la  Masella a esquiar.

Vam sortir a les 06:45 del matí de l’institut i després de dues hores de camí en autocar, vam aturar-nos a una àrea de servei durant 20 minuts per esmorzar i a continuació vam anar cap l’ estació  d’esquí. Per alguns, era la primera vegada; d’altres, repetien l’experiència.

Un cop allà, vam llogar els esquis, el casc i unes botes especials, després vam anar a la neu i vam provar d’esquiar però quèiem tota l’estona i al final vam acabar fent-nos fotos.  Va ser la part més divertida! Fins que al final va arribar un monitor i ens va ensenyar a esquiar.

La Masella és una estació d’esquí situada a la muntanya de la Tosa, 2.535m, a la comarca de la Cerdanya, entre els termes municipals d’Alp, Das i Urús.

Captura de pantalla 2018-03-06 a las 1.12.08

Vam tornar al centre al voltant de les 19:00 h. Estàvem molt cansats, però contents. Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*