Els alumnes de l’institut Nicolau Copèrnic visiten el programa “BOOM”

El passat dijous 16 de març els alumnes de 4t d’ESO van assistir a la gravació del programa d’ Antena 3 BOOM!!

 

Què és el programa “BOOM”?

El programa “BOOM”, és un programa d’antena 3 presentat per Juanra Bonet que s’emet de dilluns a dijous a les 20:00. El funcionament d’aquest programa es molt senzill: concursen dos equips de 4 participants cadascun, cada equip té un renom: en aquest cas “Els canteiros” vs “Santanillas”. A cada equip li proposen quatre preguntes on han de desactivar les errònies i quedar-se amb la correcta. De no fer-ho, exclata una “bomba” i perden el torn i a un concursant.  Per contestar tenen un minut.

Vam sortir de l’institut a les 09.00 i vam arribar al programa al voltant de les 10.00, ens van deixar com mitja hora per esmorzar i després ens van donar una ampolla d’aigua i vam accedir a l’estudi de gravació, on ens van anar col·locant a les cadires per seure. Vam estar esperant com uns 10 minuts al presentador del programa ,Juanra Bonet”.  Mentrestant, un animador – el Mateo- intentava amenitzar l’espera . 

El funcionament del programa va ser molt lent perquè hi va haver molts problemes tècnics. Després vam fer com un descans per poder dinar. A continuació vam tornar al plató i van continuar gravant. Finalment, els guanyadors van ser els “Santanillas“, però no vam poder acabar de veure l’altra part del programa perquè s’havia fet molt tard i vam marxar abans que acabés el programa. En sortir del programa, ens van donar un petit detall.

Els programes es van emetre els dies 29 i 30 de març. Ús posaré l’enllaç a continuació.

 

 

Fet per Naoufal

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*