Bandes Llatines

El dia 7 de març un jove de 20 anys va morir i un altre de 18 va resultat ferit de gravetat després de ser apunyalats en transcurs de la batalla campal que es va desencadenar prop de la porta del Sol (Madrid), poc abans de les 23 hores.

La Policia Nacional va informar  diumenge 8 de març al matí de la detenció d’un jove d’uns 19 anys com a presumpte autor de la mort de l’altre jove. La baralla va començar a l’intercanviador, a l’estació de Rodalies, en trobar membres de bandes llatines rivals, entre elles els ”Trinitaris” i els ”Ñetas”, segons van precisar testimonis presencials. No se sap si es van trobar per casualitat o va ser una acció planificada.

La veritat és que l’enfrontament va seguir a l’exterior i en ell van participar un centenar de persones, segons fonts policials. La persecució, els insults i els atacs pels carrers veïns al centre de la ciutat entre el nodrit grup que  es barallava van sembrar el caos i la por entre els transeünts que es trobaven per la zona disposats a gaudir de la nit de dissabte. Molts es van refugiar en bars i restaurants i altres van optar per anar-se’n..

.

 

Fonts: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2016/03/06/madrid/1457220936_944749.html

 

Redactat per Abigail Rodríguez.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*