Cartes a França

NOU PROJECTE DE L’OPTATIVA DE FRANCÈS

Tal i com us vam explicar recentment, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Nicolau Copèrnic que realitzen l’optativa de francès han iniciat un projecte de  correspondència amb els alumnes del Lycée Jean Macé de França.

Primerament, els nostres companys van enviar unes cartes a França amb l’esperança de rebre resposta , i efectivament, va ser així. En aquests escrits explicaven com es diuen, quants anys tenen, com són físicament, què els hi agrada i què no.

Uns dies abans de les vacances de Nadal van arribar les tan esperades cartes dels alumnes francesos. En aquestes missives,  els alumnes es van presentar i van explicar una mica com eren les seves vides.

Dues alumnes de l’optativa de revista vam poder assistir a la classe de Francès a gravar i fer fotos mentre algunes  alumnes llegien en veu alta els escrits rebuts. Va ser molt emocionant!

Posteriorment, els hi vam fer una petita entrevista on els hi preguntàvem què els hi havia semblat aquest projecte, com es van sentir en el moment de llegir les cartes etc, i ens van contestar que els hi està agradant molt; que està resultant una experiència molt divertida, i tot i que al seu moment els hi va costar una mica llegir en públic el contingut de les cartes,  amb l’ajut de la professora Berta Moreno, ho van aconseguir.

 

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Us deixem algunes imatges d’aquestes cartes: 

20151218_134428

20151218_134446

20160118_135245

20160118_135259

20160118_135311

Per: Abigail Rodríguez i Nadia García

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*