TASTETS D’OFICIS: APRENEM A FER DE CAMBRER

Què són els Tastets d’Oficis?

Els alumnes de 4t C van iniciar al mes de novembre el projecte “Tastets d’oficis”.  Aquest projecte , promogut des de Foment de Terrassa, permet als alumnes provar durant uns dies diferents oficis, de tal manera que, quan hagin de prendre una decisió sobre els possibles estudis que a realitzar, un cop acabada l’ESO, tinguin més experiències i eines que els ajudin a decidir-se.

Els tastets d’oficis planificats per aquest curs són els de: cambrer, comerç, arts gràfiques i jardineria.

El primer tastet ha estat el de cambrer. Al llarg de quatre sessions, els alumnes han pogut conèixer de més aprop les tasques, sortides laborals i responsabilitats que comporten aquest ofici de la mà del cap de formació de cicles formatius d’hosteleria, Paco López.

I per finalitzar el tastet, avui  els alumnes han realitzat una sortida  al Cafè de l’Aula i al Restaurant el Cultural,  Terrassa, on han pogut comprovar in situ quin és el funcionament d’aquests establiments, els serveis que ofereixen i els requisits per treballar-hi.

Us deixem algunes fotos de la visita! Esperem que us agradin.

Sortida tastet d'oficis
Sortida Tastet Cambrer

2015-12-14 11.32.56

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*